Licencēts mācību centrs LANDO. LR IZM Lic. Nr. 3360800220

Adrese: Rīga, A. Čaka iela 83/85 Tāl.: +371 67273009, +371 29433553

Informācijas ātra iegaumēšanas pieaugušiem Lando atsauksmes. Irinas Lando atsauksmes.Nedēļas nogalē Mācību centrā Lando notika informācijas ātras iegaumēšanas nodarbības pieaugušiem. Treniņu vadīja Irina Lando – vadības sfēras zinātņu doktore, kuras specialitāte ir zināšanu vadība. Šodien jāiegaumē cilvēkiem no pilnīgi dažādām biznesa jomām. Informācijas lielas plūsmas liek pieaugušiem pastāvīgi turēt roku uz izmaiņu pulsa, ja tu gribi palikt virs ūdens un būt konkurētspējīgs. Informācijas ātra iegaumēšanas pieaugušiem notiek divas dienas no plkst. 10:00 līdz 16:00. Cenā ir iekļauti visi materiāli, kafijas pauzes.

Informācijas ātra iegaumēšanas pieaugušiem Lando atsauksmes. Irinas Lando atsauksmes.

Man patika visas atmiņas trenēšanas metodes. Darbā man jāiegaumē Eiropas Savienības regulējošo dokumentu informāciju. Informācijas ir ļoti daudz. Jāatceras ciparus, normatīvo aktu un regulu numurus un daudz ko citu. Man ļoti patika izglītošana, ko vadīja Irina Lando. Iegaumēšanas kurss liek smadzenēm kustēties. Paldies!
Jeļena

Patika daudz prakses iespējas, interesanti piemēri no dzīves, daudz dažādas interesantas tehnikas. Varētu papildināt sākuma testu (cik tu sākumā spēj) un tad beigās – kā uzlabojusies kapacitāte.
Kristīne

Teicami sastādīta programma. Skaidrs, kāpēc ir tas vai cits vingrinājums. Man ļoti noderēs darbā un mācībās (es mācos par farmaceiti). Ļoti daudz informācijas. Es saņēmu to, kāpēc atnācu uz kursu.
Aleksandra

Es jau apmeklēju ātras lasīšanas kursu Lando. Iegaumēšanā man ļoti patika pirmās dienas metodes. Otrā dienā man vajadzēja vairāk viena un tā paša materiāla atkārtošanas. Lai gan mēs paņēmām simts vārdus ar tulkojumu, es gribētu visu to atkārtot nākošajā dienā. Mums paskaidroja, kāpēc vajadzīgi šie vingrinājumi. Bet man ir ērtāk, ja sākumā dod piemēru, motivāciju, bet pēc tam - iegaumēšanas metodi.
Aleksejs

Man patika darba temps. Teorijas pielietojums praksē. Interesanta gaisotne, kas ļāva noturēt uzmanību visa kursa garumā. Neskatoties uz īso kursu (2 dienas) pietiekami labi ir apgūtas jaunas tehnikas, kuras tālāk ir patstāvīgi jālieto. Pietiekami labi organizēts kurss.
Uldis

Jaunumi

 

logo 2 3 1

 

 

Licencēts mācību centrs LANDO

LR IZM Lic. Nr. 3360800220

Kontakti

 

   Rīga, A. Čaka iela 83/85
 
  +37167273009, +37129433553
 

Copyright © LANDO 2018, All Rights Reserved.

Яндекс.Метрика