Licencēts mācību centrs LANDO. LR IZM Lic. Nr. 3360800220

Adrese: Rīga, A. Čaka iela 83/85 Tāl.: +371 67273009, +371 29433553

 Stratēģiskā domāšana biznesā. Mērķu uzstādīšana pieaugušiem Lando atsauksmes. Mērķu uzstādīšana Lando pieaugušiem atsauksmes.Mērķu uzstādīšanas programma Lando uzņem apgriezienus. Treniņš „Stratēģiskā domāšana biznesā” orientēts uz mērķu uzstādīšanu un reāla rezultāta sasniegšanu. Gada sākumā ir ļoti svarīgi aprakstīt mērķus, noteikt prioritātes, definēt ierobežojošus faktorus un riska faktorus. Atrast iespēju atbalstīt resursu stāvokli un strādāt laika deficīta apstākļos. Mērķu vadība palīdz sadalīt resursus ne tikai biznesā, bet arī ģimenē, personīgajā dzīvē, mācībās, garīgajā izaugsmē un citās dzīves jomās.

Stratēģiskā domāšana biznesā. Mērķu uzstādīšana pieaugušiem Lando atsauksmes. Mērķu uzstādīšana Lando pieaugušiem atsauksmes.

14 dažādi, nepazīstami cilvēki šodien sapulcējās ātras lasīšanas skolā „Lando”, lai sastādītu savu mērķu, vēlmju sarakstu un novērtētu savus spēkus, iespējas, to realizācijas barjeras. Mēs, visa daudzkrāsainā komanda, spēlējām refleksīvu-darbības rotaļspēli (jā, ja Hermaņa Heses „Stikla pērlīšu spēle” eksistētu realitātē, tās formāts būtu tieši tāds, atbildu par saviem vārdiem!). Lai visu putru, kas ir galvā, saliktu pa plauktiņiem: uzzināt, kādā posmā mēs atrodamies attiecībā pret mērķi/problēmu, kas jāizdara risinājumam, kas mums traucē, kādu ceļu mums izvēlēties. Spēles gaitā bija intuitīvi jāizvēlas kartiņu, un man trāpījās kartiņa ar uzrakstu „vienkārši nedaudz gaismas”. Ļoti lielā mērā par tēmu, jo pēdējā laikā pie sevis atkārtoju Nazima Hikmeta citātu:
„Jo ja es nedegšu,
un ja tu nedegsi,
un ja mēs nedegsim,
tad kurš šeit izkliedēs tumsu?”
Paldies Irinai Lando un spēles partneriem, kas deva iespēju nedaudz „gaismot” šodien.
Asele Oserbajeva

Viena no „vērtībām” ir tā, ka eksistē pieejas, ārpus manas saprašanas. Iespējams tas, kas man netrūkst. BET. Pasniegšanas forma, it īpaši IMHO stilā, man nav saprotama. Vismaz šajā posmā. Es esmu gatavs apmeklēt šīs „tikšanās” turpmāk, lai tiktu skaidrībā. Es uzskatu, ka mans uzdevums ir zināšanu sniegšana cilvēkiem imaging technology jomā. Jums, kā speciālistam, kas sniedz zināšanas cilvēkiem, tāds mērķis bez šaubām ir skaidrs. Ja man izdosies, tajā būs arī jūsu nopelns.
Aleksandrs Rudenko

Bija interesanti. Es pierunāju savu partneri uztvert visu kā Jauna gada zīlēšanu)))
Bet pati tehnika, iespējams, tuvāka tiem, kas to praktizē. Un kas strādā komandā.
Sņežana

Bija lieliski! Spēle sanāca pārsteidzoša un produktīva!
Irina Ivanova

Esmu apmierināta. Man ir lielisks noskaņojums pēc pavadītā vakara, mans rādītājs value per money ir plusā. patika vadītāju darba maniere. Es 8 gadus atpakaļ spēlēju līdzīgu transformācijas rotaļspēli šeit pie mums Rīgā. Toreiz spēles laikā mani pastāvīgi mocīja jautājums: „Ko es vispār šeit daru, un kā tas var ietekmēt manus rezultātus?” Pārliecināja tikai rezultāts. Domāju, pirmajā iepazīšanās reizē ar metodi skepticisms ir ļoti veselīga reakcija.
Es pēc vakardienas biju nedaudz ne savā ādā un sākumā, protams, biju apstulbusi, bet pēc tam visu sapratu. Ļoti interesanta metode. Man patika. Paldies Jums!
Svetlana

Jaunumi

 

logo 2 3 1

 

 

Licencēts mācību centrs LANDO

LR IZM Lic. Nr. 3360800220

Kontakti

 

   Rīga, A. Čaka iela 83/85
 
  +37167273009, +37129433553
 

Copyright © LANDO 2018, All Rights Reserved.

Яндекс.Метрика