Licencēts mācību centrs LANDO. LR IZM Lic. Nr. 3360800220

Adrese: Rīga, A. Čaka iela 83/85 Tāl.: +371 67273009, +371 29433553

Otzivi skor mart vzrIrina Lando vada ātras lasīšanas treniņus jau vairāk kā sešpadsmit gadus. Šajā laikā ir uzkrājušies ne tikai teorētisko zināšanu, bet arī liela prakses pieredze. Katrā grupā ātras lasīšanas rezultātus Lando fiksē paši izglītojamie. 

Lielākā daļa pieaugušo atnāk uz ātru lasīšanu pie Irinas Lando pēc radinieku, kolēģu, vadītāju atsauksmēm.

Lai nostiprinātu rezultātu, nepieciešams, lai nodarbības notiktu ne mazāk kā četras dienas.

Irina Lando ir vadības sfēras zinātņu doktore, kas savā doktora disertācijā par zināšanu nodošanas sistēmu organizācijās, izstrādāja metodes zināšanu vadīšanai, zināšanu apmaiņas organizācijās efektivitātes palielināšanai un informācijas apjoma palielināšanai, ko pieauguši cilvēki var izlaist caur sevi, pārvēršot šo informāciju zināšanās.

Sen laiks sev atzīties, ka pastāv intelektuālā nevienlīdzība. Un, ja tu biji lieliskā formā divdesmit gadus atpakaļ, tas nebūt nenozīmē, ka šodien tu esi tādā pašā lieliskā formā.

Skolas gados informācija, ko mums nācās apstrādāt, izlaižot caur sevi, mainījās, kā minimums, katru stundu, tas ir, katras četrdesmit – četrdesmit piecas minūtes, atkarībā no laika, kad jūs izglītojāties.

Mūsdienu pieaudzis cilvēks runā par to, ka var ļoti ātri pārslēgt uzmanību, tomēr pastāvīgi sūdzas, ka nespēj veikt darba pienākumus, ja pēc katrām četrdesmit minūtēm viņam dod jaunu uzdevumu.

Starp informāciju un zināšanām eksistē nopietnas atšķirības. Informācija, kā saka, pa vienu ausi iekšā, pa otru ārā. Turklāt tā nebūt ne noteikti pilnīgi fiksējas smadzenēs. Šajā gadījumā mēs runājam par to, ka cilvēks bija nedaudz neuzmanīgs, nepievērsa vajadzīgo uzmanību saņemtajai informācijai, un turpinām ticēt, ja gribētu, tad varētu visu iegaumēt. Tomēr praksē viss izskatās nedaudz citādi.

Iemācīt acis ātri un plūdeni, nenovēršoties, kustēties pa teksta rindiņām var arī divās dienās. Iemācīt smadzenes saprast divus – trīs vārdus vienlaicīgi, var iemācīt arī divās – trīs dienās, bet, lūk, iemācīt smadzenes noturēt atmiņā lielu, vienreiz izlasītā teksta apjomu (piemēram, uzreiz piecdesmit, simts, divi simti lappuses) tajās pašās divās dienās nesanāks. Tieši tāpēc zinātņu doktore Irina Lando uzstāj, ka izglītošanai ātras lasīšanas kursā jānotiek ne mazāk par četrām dienām.

To klientu atsauksmes, kas apguva ātru lasīšanu personīgi pie Irinas Lando, jūs varat izlasīt mūsu mājas lapā atskaitēs par katras grupas darbu.

Ātra lasīšana pie Irinas Lando: rezultāti, atsauksmes, garantijas.

Dzīvesbiedre ieteica aiziet uz kursu. Treniņa metode ir ārkārtīgi enerģiska. Man patika vingrinājumu pasniegšanas un maiņas augstā intensitāte, trenera enerģiskums. Patika treniņa norises ilgums. Ja ir vēlme atcerēties, ka tev ir smadzenes, noteikti apmeklējiet šo treniņu!

Tas ir ceturtais treniņš, ko es apmeklēju Mācību centrā Lando, un trešais, ko personīgi vada Irina Lando. Biju uz oratora meistarību un informācijas ātru iegaumēšanu – esmu pilnīgā sajūsmā. Vispār viss strādā! Visu, ko mums deva, var uzreiz pielietot ikdienā, darbā, mācībās. Ātra lasīšana patiešām nav līdzīga nevienai citai izglītošanas programmai. Man patika rezultāti, teorijas mācīšanas veids. Kā parasti, Irina radīja teicamu darba atmosfēru. Svarīgi, ka rekomendēja vērtīgu literatūru.

Iegūtās iemaņa, pielietotas dzīvē, praktiski un būtiski koriģē gan izlasītā iegaumēšanu, lasīšanas atmiņu, gan teksta saprašanu. Par kursu uzzināju no biedra pieredzes kursā „Ātra lasīšana”.

Ingrīda, nekustamā īpašuma novērtētāja „Re Ekspert”

Patika visi vingrinājumu tipi un, pirmkārt , acu vingrinājumi redzes lauka paplašināšanai. Smadzenes pamodās jau pirmajā dienā. Reizēm bija grūti sevi iešūpot. Labi, ka pēc krituma treniņš vēl turpinājās, un bija būtiski paaugstināt savus rezultātus.

Patika viss. Īpaši – trīs grāmatu lasīšana vienlaicīgi. Kad uzdeva tādu uzdevumu, es domāju, ka tas būs joks. Patika spoguļlasīšana, lai gan bija sarežģīti veikt tādus vingrinājumus. Kurss izrādījās ļoti produktīvs. Gribētu Lando apmeklēt: „Ātra lasīšana-2” un „Ātra iegaumēšana”. Par Irinas Lando ātras lasīšanas kursu uzzināju no draugiem augstskolā, kad redzēju viņu rezultātus.

Negaidīti, bet ātras lasīšanas kursa laikā man uzlabojās redze. Jau otrajā nodarbību dienā kļuva vieglāk koncentrēties. Sev par pārsteigumu, ātri lasot daudz labāk kā agrāk atceros izlasīto.

Jaunumi

 

logo 2 3 1

 

 

Licencēts mācību centrs LANDO

LR IZM Lic. Nr. 3360800220

Kontakti

 

   Rīga, A. Čaka iela 83/85
 
  +37167273009, +37129433553
 

Copyright © LANDO 2018, All Rights Reserved.

Яндекс.Метрика