Licencēts mācību centrs LANDO. LR IZM Lic. Nr. 3360800220

Adrese: Rīga, A. Čaka iela 83/85 Tāl.: +371 67273009, +371 29433553

Proforientacija Otzivi 9 10AprLando kursu atšķirība – ļoti augstā pasniedzēju kvalifikācija. Lando strādā tikai tie, kas paši var realizēties un aizraut citus .Pie mums jūs neatradīsiet garlaikojošos pedagogus. Lando pasniedzēji ir spilgtas personības, no kuriem gribas mācīties, un kuriem tici, tāpēc ka redzams, šie cilvēki grib un prot strādāt, sasniegt un aizraut auditoriju.

Daudzu mūsdienu pusaudžu nelaime, ka viņi redz ļoti maz gudrus pieaugušos. Pusaudžiem ir apnicis, ka ar viņiem vai nu ucinās, vai pastāvīgi pamāca. Lando pasniedzēji prot atrast pieeju pusaudžiem un izglītojamiem, par to liecina pusaudžu atsauksmes par Lando kursiem.

Profesionālā orientācija Lando: rezultāti un atsauksmes.

Lando profesionālās orientācijas kursā pusaudžiem patika spilgtā atmosfēra. Pasniedzēju dzīvesprieks. Padomdevēji bija gatavi palīdzēt ar padomu. Iespaidu radīja Lando pasniedzēju erudīcija. Man kurss patika, vēl plānoju apmeklēt ātru lasīšanu un ātru iegaumēšanu.

Man patika pasniedzējs un pasniedzēja attieksme pret mums, bērniem. Man izdevās atrast daudz jaunus paziņas un daudz pozitīvu, neticamu emociju. Mums piedāvāja ļoti interesantus testus. Pasniedzējs kursā, kā izvēlēties nākotnes profesiju, pastāstīja daudzus dzīves stāstus. Tie bija pamācoši. Varu pateikt, ka kaut kādā mērā atradu sevi. Es sapratu, ko gribu un kas man patīk. Liels paldies pasniedzējam par to. Man ļoti patika pavadīt laiku Lando. Atnākšu uz informācijas ātras iegaumēšanas kursu pusaudžiem: „Es lieku eksāmenus”.

Diana

Lando kursos ļoti patika pasniedzējs un viņa darba sistēma. Profesionālajā orientācijā bija labi izplānotas stundas, un viss kurss bija pareizi izveidots. Patika dzīves stāsti ar konkrētiem piemēriem. Vēl gribētos dzirdēt par pirmajiem soļiem jau izvēlētajā profesijā. Paldies Lando skolai par kursu, kā izvēlēties nākotnes profesiju. Kurss ir ļoti informatīvs un notiek nepiespiestā atmosfērā. Stundas norit ātri un jautri. Atnākšu vēl uz strukturētas domāšanas kursu – kā iegaumēt sarežģītus tekstus un atstāstīt tos.

Kursā mani pierakstīja mamma. Es ne visai gribēju iet, tāpēc ka ne pārāk labi pārvaldu krievu valodu. Bet man iedeva visus materiālus latviešu valodā, un viss aizgāja super! Tie, kas izglītojās ar mani vienā grupā, bija draudzīgi, jautri un lieliski saprata un runāja latviski. Ļoti draudzīgi jaunieši.

Man ļoti patika Lando kurss. Bija aktīvs darbs, nekad negarlaikojies. Interesanta pasniegšanas pieeja, agrāk es nesaskāros ar to, ka tā izglītotu. Mums bija labs kolektīvs. Profesionālās orientācijas kurss Lando „Kā izvēlēties nākotnes profesiju”, tas ir vienīgais kurss, kas reāli palīdz izvēlēties profesionālo orientāciju. Lando kursos ir lieliska atmosfēra! Ļoti patika pedagoga pozitīvais noskaņojums. Noteikti jāatstāj to pašu pasniegšanas formātu: personīgo saskarsmi, palīdzību citiem, personīgie piemēri.

Aļisa

Man gribētos pavadīt vēl vairāk laika Lando kursos. Šīs izglītošanas stundas vienkārši aizskrēja. Gribētos sēdēt un sarunāties ar šiem interesantajiem cilvēkiem – mūsu pasniedzējiem. Kursā mani pierakstīja vecākais brālis. Viņš izglītojās vairākos Lando kursos, un viņam visi kursi patika. Es noteikti atnākšu vēl uz zīmēšanu un citām Lando programmām.

Vienīgie profesionālās orientācijas kursi, kas palīdz pieņemt lēmumu un „ievelk”. Patika pasniedzēja pozitivitāte, ieinteresētība, atsaucība un vēl daudzas citas pozitīvas īpašības, kas Lando kursus padara aizraujošus.

Jaunumi

 

logo 2 3 1

 

 

Licencēts mācību centrs LANDO

LR IZM Lic. Nr. 3360800220

Kontakti

 

   Rīga, A. Čaka iela 83/85
 
  +37167273009, +37129433553
 

Copyright © LANDO 2018, All Rights Reserved.

Яндекс.Метрика