Licencēts mācību centrs LANDO. LR IZM Lic. Nr. 3360800220

Adrese: Rīga, A. Čaka iela 83/85 Tāl.: +371 67273009, +371 29433553

Lekcii otziviIrina Lando regulāri lasa lekcijas vecākiem un izglītojamiem. Pats galvenais darba novērtējums, protams, ir no tiem, kas apmeklēja šīs nodarbības.

Vecāku atsauksmes ir ļoti svarīgas, jo viņi zina, kā viņu bērni darbojas un kā var atvieglot izglītošanas procesu.

Vecāku atsauksmes par Irinas Lando darbu. Irinas Lando lekcijas:

Irina, labdien! Jūs noteikti saņemat daudz līdzīgas vēstules. Bet es nolēmu, kāpēc lai neizdarītu ko patīkamu labam cilvēkam. Biju ievada lekcijā Olainē, kur Jūs man radījāt tikai pozitīvu iespaidu. No visas sirds gribu Jums pateikties par to, ka atgriezāt lasīšanas ieradumu, parādījāt, cik tas ir svarīgi. Pēc jūsu rekomendācijas jau izlasīju vairākas grāmatas. Liels paldies Jums par to, ka iedvesmojat un rosināt darboties.

Irina, paldies par jūsu darbu! Sekoju Jūsu blogiem, ļoti interesanti. Ļoti noderīgi jaunajiem vecākiem.

Irina, gribu pateikties par jūsu lekciju Jelgavā. Liels paldies, ka atradāt laiku un vadījāt nodarbības mūsu bērniem. Pie mums ne tik bieži atbrauc lektori no Rīgas. Ļoti gribam Jūs uzaicināt uz vecāku sapulci. Tie vecāki un skolotāji, kam paveicās nokļūt uz jūsu nodarbībām, ļoti grib uzaicināt jūs uz tādu lekciju visiem vecākiem. Paldies!

Irina, pateicos! Un vēlreiz paldies, ka atbraucāt! Atsauksmes ir ļoti labas. No sajūsmas no krēsla nogāzusies meitene ir sveika un vesela, krēsls, diemžēl, nē. Izglītojamiem ļoti patika. Pat divas latvietes teica, ka Jūs ļoti interesanti stāstāt. Tālāk citāts „pat mēs visu sapratām”. Meitenes praktiski nerunā krieviski, bet palika līdz lekcijas beigām. Izturēja divas stundas, ieinteresējās, teica, ka klausītos vēl.

Irina, biju jūsu lekcijā projektā. Gribu pateikties par iegaumēšanas vai ātras lasīšanas semināriem. Dalībniekiem bija interesanti, un daudzi grib pēc tam apmeklēt Jūsu skolu. Zāle bija paredzēta trīsdesmit pieciem cilvēkiem, bet pierakstījās piecdesmit septiņi. Tāpēc kādam nācās stāvēt. Bet neviens nepameta zāli, teica, ka bija ļoti interesanti, paldies!

Irina, liels paldies par jūsu lekciju! Galvenā auditorija – mammas. Mēs paredzējām divas stundas. Paziņojumā tēma bija standarta veidā „Ātra lasīšana un ātra iegaumēšana”. Interesentu vecums 20-45 gadi. Un vēl bija vecāko klašu izglītojamie uz pilngadības sliekšņa.

Mammas vienmēr vairāk grib praktiskas lietas. Tāpēc paldies par jūsu grāmatām. Visus ļoti ieinteresēja metodikas, kā mācīties dzejoļus. Visiem, pilnīgi visiem patika tikšanās. Un, lai gan mēs vienmēr dalām auditoriju pēc valodas, šeit paši klausītāji vienkārši izteica vēlmi apmeklēt jūsu lekciju krievu valodā. Cenšas izpētīt jaunas pieejas.

Irina, paldies par uzstāšanos Tirdzniecības-rūpniecības kamerā. Tādejādi pie mums vēl nebija – pilna zāle. Priecāsimies redzēt jūs kā spīkeri jebkurā jums ērtā laikā. Vēlreiz paldies! Jūsu tēmas ir interesantas un pieprasītas. Atsauksmes ir pašas pozitīvākās. Cilvēki jautā, kādas vēl programmas jūs varat atvest. Paldies!

Jaunumi

 

logo 2 3 1

 

 

Licencēts mācību centrs LANDO

LR IZM Lic. Nr. 3360800220

Kontakti

 

   Rīga, A. Čaka iela 83/85
 
  +37167273009, +37129433553
 

Copyright © LANDO 2018, All Rights Reserved.

Яндекс.Метрика